0 Vare - DKK 0,00
0
  • No products in the cart.

4 bud på årets firmajulegave

4 bud på årets firmajulegave

4 bud på årets firmajulegave

Det er som, at male fanden på væggen når vi allerede bringer julen på banen. Men uanset om vi ser frem til julen eller frygter når julen stressen på ny sætter igang, så kan vi ikke undgå det faktum, at i år bliver det jul igen – Derfor skader det ikke at begynde, at tænke over firma julegaverne.

Der kommer aldrig noget godt ud af ’panikhandlinger’. Ønsker virksomheden, at glæde deres medarbejdere med en firmajulegave og ikke mindst, at få så meget positiv effekt som muligt ud af firmajulegaven, så kan det være en god ide, at være på forkant med juletravlheden og allerede nu få styr på firmajulegaverne.

Her er 4 bud til årets firmajulegave.

Giv dine medarbejdere, den firmajulegave de ønsker sig.
Joyful Giftcard er en alternativ firmajulegave, som giver dine medarbejdere mulighed for at vælge præcist den firmajulegave de ønske sig.
Det er ganske simpelt, du vælger blot det beløb du ønsker at give for I firmajulegave. Dine medarbejder kan nu med ro og mag vælge deres egen firmajulegave, ud fra et sortimet på ca. 50 design produkter af høj kvalitet.

Et skridt mod en sundere livsstil
Hjælp dine medarbejdere på rette vej med det helt rigtige udstyr.
’Jogging udstyr’ er en pakke med alt hvad man bruge for at komme igang med nytårsfortsættet eller blot en sundere livsstil.
Sættet indeholdere et pulsur, som kan personligt indstilles til brugeren. Hertil er pulsuret vandtæt så der er ikke længere en udskyldning for ikke, at rører sig en regnfuld dag.
Denne firmajulegave indeholder ydermere, hvad der kunne blive anvendeligt iht. Motivation, en lille FM radio med headset, og en skridtæller.

Firmajulegaven til enhver smag
Forkæl dine medarbejder med lidt blandet mundgodt, der kan bruges til alle anledninger. Vores julesampak indeholder en lækker blanding af spændende produkter, der får mundvandet til at løbe hos de fleste.
Blandt delikatesserne finder du Alcantan Monastrell vin, Special øl, desert vin, luksus chokolade, diverse gourmet snack og super lækker luksus kaffe. Du kan være sikker på, at finde den helt rigtige julesampak som firmajulegave, der passer til alle smagsløg.

Tema Kombi
Du kan altid lave en personlig firmajulegave, hvor du kombinerer flere firmajulegaver. Et godt bud på en funktionel kombination af en ’temapakke’, der passer til sæsonen er: Et lækker fleecetæppe af høj kvalitet og en termokande med tilhørende krus til de kolde vinter aftner. Begge dele kommer i flere farve versioner, så du kan tilmed matche firmajulegaven. Se vores udvalg af gavetilbud du let kan kombinere til årets firmajulegave


Andre blogindlæg

[shortmenu menu=”Blog menu” enhance=”true” arrow=”true” is_responsive=”true” ]

Related Posts

Enter your keyword