0 Vare - DKK 0,00
0
  • No products in the cart.

5 gode grunde til at give dine ansatte firma julegaver

5 gode grunde til at give dine ansatte firma julegaver

5 gode grunde til at give dine ansatte firma julegaver

Dårligt har vi sluppet sommeren før vi skal til, at planlægge den afsluttende månede på året, nemligt julen. Bør virksomheden give medarbejderne firmajulegaver i år og så fald hvorfor. Har virksomheden allerede en integreret tradition for firmajulegaver, så er det aldrig dumt at få genopfrisket, hvorfor det er en god ide.

Vi har her opstillet 5 gode grunde til, at give dine medarbejdere firmajulegaver i år.

Anerkendelse
Først og fremmest, er det en helt elimentær nødvendighed for alle, at man ind imellem modtager anerkendelse for vores ageren og indsats. Det er muligt, at virksomheden ikke har mulighed for, at anerkende og bemærke hvert enkelte medarbejders indsats i løbet af året. Men Julen er en virkelig god anledning til, at vise sine medarbejder appreciering og gøre dem opmærksomme på, at alle er vigtige for virksomhedens succes.

Motivation
Anderkendelse af medarbejderne ved hjælp af firmajulegaver, kan bringe motivationen tilbage, hos medarbejdere der måske føler sig overset eller øge motivation hos andre. Idet personalegoder, som personalejulegaver /firmajulegaver kan ses, som en motivationsfaktor. Det at der bliver lagt mærke til det arbejde der udføres og der belønnes for den indsats man har udvist i det forgangne år, er en vigtig tng.

Fastholdelse
Fastholdelse af gode medarbejdere er en vigtig ledelsesopgave.
Dels er der en stor omkostning forbundet med, at rekrutterer og dels ønsker vi at fastholde vores vigtigste facetter, de kompetente medarbejdere.
Det gode arbejdsmiljø, gode arbejdsvilkår, sammenholdt med ovenstående punkter er stærke faktorer, der skaber medarbejdertilfredshed og er med til at fastholde medarbejderne. Firmajulegaver, er en god måde, at anerkende dine medarbejdere og skabe arbejdsglæde, selv i en den travle juletid.

Atmosfære
Det gode arbejdmiljø kan opnåes ved den gode omgangstone, almen interesse i hinanden og anerkendelse. Hvis virksomheden formår, at integrerer et godt psysisk arbejdmiljø, er det nemmere at overkomme krævende periode og villigheden til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt, er væsentligt højere i en virksomhed, hvor medarbejderne trives. Firmajulegaven kan være en god indgangsvinkel til at vise interesse i dine medarbejdere og værdsætte deres arbejdsindsats, især i en af årets travleste perioder.

Attraktivitet
En attraktiv arbejdsplads, sikre ikke blot fastholdelse af dine kompetente medarbejdere, men også muligheden for at tiltrække og rekruttere kvalificerede medarbejdere. Dette er en forudsætning for, virksomhedens overlevelse og mulighed for den kontinuerlige udvikling og sikre det høje kvalitets niveau. Firmajulegaver kan naturligvis ikke sikre alt dette, dog er firmajulegaver med til at give virksomheden en profil, som et foretagende der anerkender vigtigheden af tilfredse medarbejdere.

Firmajulegaver – Årets bedste investering, hent inspiration hos Firmajulegaver.dk


Andre blogindlæg

[shortmenu menu=”Blog menu” enhance=”true” arrow=”true” is_responsive=”true” ]

Related Posts

Enter your keyword