0 Vare - DKK 0,00
0
  • No products in the cart.

Branchebestemte firmajulegaver

Branchebestemte firmajulegaver

Branchebestemte firmajulegaver

Overvejer du, at glæde dine medarbejdere med en firmajulegave i år, og mangler inspiration til en god firmajulegave, der er lidt anderledes end de traditionelle firmajulegaver, der ikke vælter budgettet, så læs her.

Inspiration til firmajulegaven, der passer til netop din virksomhed

Vi har opstillet nogle eksempler på funktionelle tema firmajulegaver, som er lidt anderledes end de traditionelle. Firmajulegaver der henvender sig til forskellige brancher og kan anvendes af alle, kvinder som mænd, store som små foretagender.

USB People
Dette er den perfekte tema firmajulegave, som kan matche netop din virksomhed, samtidigt med, at det er en funktionel julegave.
USB People er ganske simpelt, en almindelig USB nøgle, formet som små figure af forskellige branchefolk, Businessmen, Læger-Sygeplejesker, Receptionist etc. Eller virksomehden kan tilmed få en figur designet med virksomedheden eget logo. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Handymanden/kvinden
Denne firmajulegave, er i den lidt mere humoristiske, men funktionelle boldgade. Hvorfor ikke forsyne dine medarbejdere med nuanceret udstyr til værktøjskassen.
For de fleste handymænd-kvinder hænder det, at man går hen og bliver lidt tør i munden efter hårdt fysisk arbejde og det er her, at denne firmagave går hen og bliver anvendelig med sin multiple funktion, nemligt en kombination af en hammer og flaske åbner.

Førstehjælp
Denne firmajulegave, er af mere fornuftig og funktionel karakter, som ikke kun henvender sig til fagfolk, men generelt til den ansvarsbevidste arbejdsplads. Nu har du mulighed for, at sikre dine medarbejderes velbefindne ved hjælp af diverse førstehjælps artikler. Du kan vælge den rent praktiske firmajulejulegave, et brandtæppe som især kan være anvendeligt i de stearinoplyste hjem i juletiden eller du kan vælge den mere æstetiske gaveløsning der henvender sig til hverdags brug, Førstehjælpskrus pakkeløsning og en smart førstehjælpsbox med magnet til køleskabet, incl. diverse

Den aktive arbejdsplads
Dine medarbejder er måske allerede aktive, eller du ønsker, at opmuntre dine medarbejdere til en sundere og mere aktiv livstil, et bedre helbred.
Firmajulegaver.dk giver dig mulighed for, at give dine medarbejdere et skub i den rigtige retning og muligvis nedbringe sygefraværet samtidigt. Vælg mellem joggingudstyr eller et tovløst sjippetov , perfekt til steder hvor der ikke er plads.

Køkkenskriveren
Glæd dine medarbejdere og kernekunder, med nyt lækket brugskunst til køkkenet, i firmajulegave.
Om dine medarbejdere er vaskeægte køkkenskrivere, har en gourmekok gemt i sig eller blot benytter køkkenet til med mest fornødne, så er dette en funktionel gave der henvender sig til alle. Vælg mellem produkter i klassisk design eller produkter med virksomhedens logo og et humoristisk tvist såsom BBQ golfbag til grillen.

Hent mere inspiration og se vores store udvalg af gavepakker her.


Andre blogindlæg

[shortmenu menu=”Blog menu” enhance=”true” arrow=”true” is_responsive=”true” ]

Related Posts

Enter your keyword