0 Vare - DKK 0,00
0
  • No products in the cart.

Firmajulegaver delikatesser & Julesampak

Firmajulegaver delikatesser & Julesampak

Firmajulegaver delikatesser & Julesampak

Ser vi bort fra julestress og lange køer, så handler julen for de fleste om hygge og samvær med de nærmeste.
Derfor er det en god ide, at glæde dine ansatte og vigtigste interessenter med en julesampak spækket med delikate mundgodter.
Dette er en firmajulegave, der ikke blot glæder modtageren, men også giver modtageren mulighed for at forkæle deres gæster i juletiden.

Delikate Firmajulegaver, som jul
Det kan være en udfordring, at finde den rette firmajulegave. En firmajulegave der glæder alle, samtidigt med at den ønskværdige signalværdi opretholdes. Derfor er en delikat julesampak en populær løsning. Dels så kan virksomheden vælge blandt forskellige julesampak, så firma julegaverne ikke overstiger budgettet og dels er der mange forskellige tema’er af delikate sammensætninger, der matcher enhver anledning. Nu gør vi det endnu nemmere for dig, at få firmajulegaverne på plads i tide, vi har nemlig opsat 5 gode eksempler på julesampak, i henholdvis forskellige prisklasser og med forskellige tema’er.
Læs videre nedenfor og lad dig inspirerer.

1. Julesampak – For Fuld Skrue
Denne delikate julesampak, kan anvendes i alle anledninger og tilmed flere end blot en enkelt aften med forsødet luksus til smagsløgene. Denne firmajulegave henvender sig både til gourmet nyderen, Italienske special øl og vin entusiasten, den søde tand, en hyggelig aften med lækker Wienslev Chokoladekaffe og ikke mindst lidt bobler til en festlig stemning.

2. Fairtrade
Den bæredygtige firmajulegave – En gave med omtanke.
Denne delikatesse gavekurv, er spækket med lækre produkter, der dels er produceret under fair forhold og dels er økologiske. Lad dine interessenter nyde Cabernet Sauvignon fra Chile, gourmet kaffe og andre lækkerier, med god samvittighed.

3. Den lille tanke
Simpelt men godt – ønsker du at glæde dine medarbejdere eller vigtigste interessenter med en firmajulegave, men budgettet mangler råderum. Så er et par flasker god vin, Alcanta Monastrell, med tilhørende snack tårn af en perfekt kombination af saltet og knasende snack, en sikker succes, der ikke vælter budgettet.

4. Nytårs gavepakke
Prøv noget anderledes i år, og istedet for den klassiske delikatessekurv i firmajulegave. Giv istedet dine ansatte en – Happy New Year – Silver Champagnespand.
Denne firmajulegave/ nytårsgave er en alternativ, men stilfuld løsning. Champagnespanden indeholder naturligvis en flaske med bobler og snack, pakket i en klassisk Champagnespand.

5. Den alkoholfrie Julesampak
Du mener muligvis, at dine ansatte har fået rigeligt med de våde sager i jule tiden, for ikke at tænke på nytåret, der lurer om hjørnet. Så har du muligheden for, at give en delikatesse kurv, i firmajulegave, der ikke indeholder alkohol. Vælg mellem en skøn kombination af lakrids snacks, Wienslev smagskaffe med tilhørende luksus snack eller Den Røde hyggestund med det bedste indenfor juleknas.


Andre blogindlæg

[shortmenu menu=”Blog menu” enhance=”true” arrow=”true” is_responsive=”true” ]

Related Posts

Enter your keyword