0 Items - DKK 0,00
0
  • No products in the cart.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Firmajulegaver.dk er en del af Firmagavexperten.dk, der siden 2000 har leveret firmajulegaver.

Om firmajulegaver.dk
Vi er ikke helt normale. Vi gider ikke provisionslønnede sælgere og halve løsninger. Mange år i branchen har lært os, at de bedste resultater kommer af åben og ærlig dialog, hvor vi engagerer os personligt og følger projekterne helt til dørs. Succeskriteriet for os er ikke at få lukket din ordre og sendt dig en faktura. Det er derimod, at du vender tilbage til os, næste gang der er brug for reklamegaver.

Lille og vågen…
Andre har sagt om os, at ”lille og vågen er bedre end stor og doven”, og det passer nok meget godt. I hvert fald er vi ikke en stor virksomhed med træghed og ekstraomkostninger. Sådan kan vi li’ det, og det kan kunderne også. Til gengæld har vi stor og mangeårig erfaring i branchen, og kan klare enhver udfordring inden for reklamegaver. Vi går efter det stabile og mangeårige samarbejde med dig som kunde. Vi har erfaret, at længerevarende samarbejde er en win/win situation for begge parter. Vi husker dig (og dine logofiler) fra gang til gang, og det sparer både dig og os for tid og penge. Vi lærer også din virksomhed og branche at kende, og kan på den måde rådgive dig langt bedre. Og resultaterne taler for sig selv.

Visionen
Vores vision er simpel. Vi vil være med til at sikre, at det er netop DIN virksomhed kunden kommer i tanker om, når der opstår et behov for de produkter eller ydelser du leverer.

Missionen
En af de mest effektive metoder er reklamegaver, og det er netop vores spidskompetence. Vores mission er at rådgive professionelt og individuelt, og levere varen hver gang. Det har vi gjort i 15 år med stor succes, og vi betjener alle typer af virksomheder, lige fra små enkeltmandsvirksomheder til store landsdækkende organisationer.

Strategien
Strategien lægger vi sammen med dig. Skal det være billigt eller eksklusivt, traditionelt eller nytænkende, seriøst eller sjovt? Der er mange vigtige og afgørende overvejelser og valg der skal træffes, men vi guider dig sikkert gennem processen, så vi sammen når frem til det optimale resultat.

Vi har det hele
Siden 2000 har FirmagaveXperten ageret i markedet som totalleverandør af alt inden for reklamegaver, firmatøj og firmagaver i al almindelighed. Vi arbejder i hele spekteret, lige fra små billige give aways med logotryk til luksuriøse sæsongaver som f.eks. jule- eller påskegaver. Vi klarer selvfølgelig også små serier eller andre specialønsker du måtte have. Giv os et ring allerede i dag, og få en uforpligtende vurdering af dit reklamegave-projekt.

Related Posts

Enter your keyword