0 Vare - DKK 0,00
0
  • No products in the cart.

Julegaven til dine feminine medarbejdere

Julegaven til dine feminine medarbejdere

Julegaven til dine feminine medarbejdere

Julen banker på døren og inden vi ved af det, så befinder vi os på ny i et af årets mest kaotiske perioder. Selvom vi er mange, som handler når ryggen er presset mod muren, i sidste øjeblik, så ved vi alle at det ikke hjælper at udskyde tingene. Så for at undgå panik handlinger og hjælpe virksomheden på vej, har vi her opstillet nogle gode eksempler på firmajulegaver til de kvindelige ansatte, der hitter uanset alder og branche.

1. Joyful Giftcard
Joyful Giftcard’ tilbyder firmajulegaver, udfra et bredt sortiment på over 200 forskellige kvalitets produkter. Med ’Joyful Giftcard’ giver du dine medarbejdere muligheden for, at selv på egen hånd, vælge lige præcist den firmajulegave der passer til dem. Ledelsen slipper for, at svede over hvilke firmajulegaver der passer til de feminine medarbejdere, hvilket vi alle ved ikke er en nem sag, og du kan være sikker på at firmajulegaven bliver værdsat.

2. Brugskunst af dansk design
Vi er stolte over dansk design. Dansk design er anerkendt verden over, med god grund; det er æstestisk, tidsløst design i høj kvalitet. Brugskunst er et bredt begreb, der dækker over alt fra det funktionelle minutur fra Eva Solo, smuk og elegant flaskeåbner fra Nuance til vandkaraffel med glas i klassisk design, fra Rosendahl. Med en firmajulegave af dansk design, signalere virksomheden anerkendelse af kvalitet og at man kun ønsker det bedste for sine ansatte.

3. Opgradering af badeværelsets artikler
En ting som er virkeligt kedeligt, at bruge sine egne hårdt opsparede penge på, er badeværelse artikler. Men hvem værdsætter ikke, at svøbe sig ind, et lækkert, blødt og stort badehåndklæde efter badet. Forkæl dine ansatte med en luksuriøst håndklædepakke i firmajulegave.

4. Lys i mørket
Man kalder julen for lysenes tid, og dette af en årsag. I en mørk og kold tid, tændes der op for de levende lys, fakler og diverse flatterende lyskæder. Det er funktionelt, lyser op og varmer, men så sandeligt også for den hyggelige stemning. Glæd dine medarbejdere med de elegante olielamper Fra Menu – Levende lys i haven skabet en hyggelig stemning året rundt.

5. Den Festlige
Vi har tradition for at fejre særlige anledninger med kulørte drinks. Juletiden er bestemt ikke en undtagelse, med de uendelige mange julesammenkomster, for ikke at tænkte på nytåret der følger, julen i hælene. Giv dine medarbejdere muligheden for at fejre diverse højtider med lækre cocktails. Kreer en cocktail temapakke, med cocktail shaker, drink sticks og glas fra Nuance.

Kom julen i forkøbet og bestil dine firmajulegaver allerede nu hos firmajulegaver.dk


Andre blogindlæg

[shortmenu menu=”Blog menu” enhance=”true” arrow=”true” is_responsive=”true” ]

Related Posts

Enter your keyword