0 Vare - DKK 0,00
0
  • No products in the cart.

Julegaven til dine maskuline medarbejdere

Julegaven til dine maskuline medarbejdere

Julegaven til dine maskuline medarbejdere

Julen banker på døren og inden vi ved af det, så befinder vi os på ny i et af årets mest kaotiske perioder. Selvom vi er mange, som handler når ryggen er presset mod muren, i sidste øjeblik, så ved vi alle at det ikke hjælper at udskyde tingene. Så for, at undgå panikhandlinger og hjælpe virksomheden på vej, har vi her opstillet nogle gode eksempler på firmajulegaver til de maskuline ansatte, der hitter uanset alder og branche.

1. Den klassiske
Der er noget magisk bindende mellem mænd og peberkværne. Vi skal dog ikke komme ind på årsagen og spekulationer om hvorfor – vi må blot erkende det faktum, at sådan er det bare.
Derfor er peberkværnen i høj kvalitet, lækkert design og i den helt rigtige størrelse, en funktionel firmajulegave. Peberkværn tårnet, er en klassisk firmajulegave, i stilfuldt design der også dekorerer køkkenbordet. Peberkværn tårnet, er en keramisk kværn, med Rustfri stålplade på toppen, som giver virksomheden mulighed for at lave et personligt præg med gravering af logo. se peberkværne under kategorien gavetilbud

2. Den moderne mand
I de moderne hjem, ser vi tendensen, at mænd har overtaget køkkenet når det kommer til gourmet. Det er blevet maskulint og status betonet, at være i stand til at sammensætte gode råvarer og bruge den fornødne tid for, at sikre den helt rigtige substans. Som en moderne virksomhed er det derfor en god firmajulegave, at forsyne den nye maskuline hjemmekok med et forskærersæt i rustfrit stål i lækkert design. Vi har rigtig mange ting til køkkenet. Se dem under gavetilbud

3. Den tekniske firmajulegave
Det kan påståes, at man aldrig går galt i byen, med en firmajulegave af teknisk karakter til dine maskuline medarbejdere. Tagent DAB Radio, giver mulighed for at forbinde alle lydkilder såsom PC,TV, Ipod, Mp3 afspillere etc. Tagent DAB Radio er nem, at betjene og lyden er i høj kvalitet. Se vores radioer under gavetilbud.

4. Den delikate firmajulegave
Forkæl dine maskuline medarbejdere, med en lækker delikatessekurv, der er spækket med delikatesser til enhver anledning. Delikatessekurve finder du under vores julesampak her. Denne firmajulegave henvender sig til alle smagsløg, med en god sammensætning af special øl, god vin og gourmet snacks. ’God mad – gør glad’!

5. Mandehørmen
Det hele behøver jo ikke, at være så seriøst hele tiden, hvorfor ikke overrask dine maskuline medarbejdere en mindre højtidelig firmajulegave, en gave der appellere til den indre drengerøv. Med et mini bordfodbold spil, er dine maskuline medarbejdere garanteret underholdning til herre aftenerne eller til ferien. Anderkend mandehørmen, når den er bedst.

Hent mere inspiration, til firma julegaverne hos Firmajulegaver.dk


Andre blogindlæg

[shortmenu menu=”Blog menu” enhance=”true” arrow=”true” is_responsive=”true” ]

Related Posts

Enter your keyword