0 Items - DKK 0,00
0
  • No products in the cart.

Valgfri gaver

VALGFRI GAVER 2020

Giv jeres medarbejdere mulighed for at vælge deres julegave selv. Den bedste gave. Den de lige præcis ønsker sig,
som de kan bruge og som vil betyde mere for dem. Dette kan gøres med vores 2 forskellige gaveportaler

YOUR GIFTS & JOYFUL GIFTCARD

Jeres medarbejder får et gavekort, med en unik kode som giver dem frit valg blandt en række af kendte og spændende brands.

Ved begge gaveportaler findes der 4 forskellige prisgrupper, hvor der kun gives adgang til netop den prisgruppen, der på forhånd er givet adgang til. Udvalget er stort og varieret og opdateres løbende så der aldrig bliver udsolgt.

 

Nyhed – I samarbejde med Selected Gourmet tilbyder vi gaveæsker med flotte og lækre chokolademander af bla. 100 % spiselig sølv. Gaveæskerne kan tilvælges, ved bestilling af YourGifts Gavekort.

 

YOUR GIFTS

YourGifts gavekortet giver adgang til mere end 300 flotte gaver fordelt over prisgrupperne 250,00 - 400,00 - 560,00 - 640,00. Vælg blandt mærker som...

YOUR GIFTS GAVEKORT 250 kr.

FORDELE

JOYFUL GIFTCARD

JOYFUL GIFTCARD giver adgang til 25 lækre gaver af stærke varemærker i hver sin prisgrupperne 250,00 - 400,00 - 560,00 - 800,00. Vælg blandt mærker som...

JOYFUL GIFTCARD 800 kr.

FORDELE

HVORDAN VIRKER DET?

Se udvalget af gaver og hvor nemt det er, med en demoversion. Vejledning og demologin findes under hver gavekort. Klik på BESTIL NU. Vælg gavekortet for den ønsket prisgruppe. Loginoplysninger står nederst på siden.

Vi kan også guide over telefonen 

Bestil en opringning, så ringer vi op på det ønsket tidspunkt og guider jer over telefonen. Vi tager selvfølgelig også en snak hvis i ønsker andre julegaver:-)

Enter your keyword